Αποκάλυψη Πούτιν!Από ποιες χώρες χρηματοδοτείτε ο ISIS;

"Βόμβες" από τον Βλαδίμηρο Πούτιν για τη χρηματοδότηση του Ισλαμικού Κράτους. Κάνει λόγο για 40 χώρες που εμπλέκονται σε οικονομικές σχέσεις με το ISIS, κάποιες εκ των οποίων είναι και μέλη των G20

Τις τελευταίες ημέρες, μετά το μακελειό στο Παρίσι, γίνεται εκτενής λόγος για τις πηγές χρηματοδότησης του Ισλαμικού Κράτους το οποίο απειλεί τη Δύση με νέα χτυπήματα, ακόμη και μέσα στην Ουάσινγκτον.

Σήμερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν ανέφερε πως το ISIS χρηματοδοτείται από 40 χώρες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και κάποιες που μετέχουν στους "ισχυρούς" του πλανήτη, στους G20. Παρόλα αυτά, απέφυγε για την ώρα να κατονομάσει τις χώρες αυτές.
[post_ad]
Ο Πούτιν επικαλείται για τα λεγόμενα του, πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Οι δηλώσεις του έγιναν στον απόηχο της Συνόδου των G20 στην Τουρκία.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως είναι αναγκαίος ο τερματισμός του παράνομου εμπορίου πετρελαίου, από το οποίο το Ισλαμικό Κράτος αποκομίζει τεράστια έσοδα.

"Έδειξα στους συναδέλφους αεροφωτογραφίες που καταδεικνύουν με σαφήνεια το εύρος του λαθρεμπορίου. Η αυτοκινητοπομπή με οχήματα ανεφοδιασμού των τζιχαντιστών εκτίνεται 4 και 5 χιλιόμετρα", σημείωσε ο Βλαδίμηρος Πούτιν, "φωτογραφίζοντας" την Τουρκία, που έχει κατηγορηθεί  και στο παρελθόν για σχέσεις με το λαθρεμπόριο των τζιχαντιστών.

Η αναφορά του σε κράτη, ήταν αυτή:

"Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να μετρήσουμε ποια χώρα είναι πιο αποτελεσματική στη μάχη εναντίον του ISIS. Χρειαζόμαστε την πραγματική υποστήριξη των ΗΠΑ, της Ε.Ε., της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και του Ιράν".

Υπογράμμισε πως είναι επείγουσα ανάγκη η ένωση των διεθνών δυνάμεων εναντίον της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης ενώ αναφέρθηκε σε ενίσχυση των εναέριων επιθέσεων από πλευράς Ρωσίας.

Επανέλαβε την πρόθεση της χώρας του να στηρίξει τους Σύρους αντάρτες, προκειμένου να ενισχυθεί το μέτωπο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Διευκρίνισε δε, ότι μία τέτοια εξέλιξη προϋποθέτει την ύπαρξη μίας πολιτικής συμφωνίας.
Πηγή
Αποκάλυψη Πούτιν!Από ποιες χώρες χρηματοδοτείτε ο ISIS; Reviewed by Joannas spot on 5:31 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.