2 πολύ ισχυρά συστατικά που καθαρίζουν το σώμα σας από τα παράσιτα & μειώνουν δραστικά το λίπος!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παράσιτα είναι επιβλαβείς μικροοργανισμοί. Χρησιμοποιούν τα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού μας. Μπορεί να λάβουν διαφορετικές μορφές και να αναπτυχθούν σε όλο το σώμα. Τα παράσιτα πιο συχνά ζουν μέσα στα ανθρώπινα έντερα. Τα παράσιτα τρέφονται με ζάχαρη και οτιδήποτε άλλο που μετατρέπεται σε ζάχαρη. Έτσι, αν έχετε επιθυμία για ζάχαρη, αυτό πιθανώς οφείλετε στα παράσιτα που ζουν στα έντερα σας.

Θα πρέπει να σταματήσετε να τρώτε πάρα πολλή ζάχαρη και γενικά  ζαχαρούχα τρόφιμα. Διότι, όταν τρώτε πολλή ζάχαρη, τότε δημιουργείτε τις τέλειες συνθήκες για την ανάπτυξη τους και τη συσσώρευση βλέννας στο σώμα σας, αυτή η βλέννα είναι η ιδανική βάση για το μύκητα και τα βακτήρια ώστε να αναπαράγονται και να πολλαπλασιάζονται στο σώμα μας. Έτσι, τώρα, που γνωρίζουμε πως το αδύνατο σημείο τους είναι η ζάχαρη και τα ζαχαρούχα τρόφιμα, ας δούμε ποιος είναι ο καλύτερος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τα εν λόγω επιβλαβή παράσιτα από τον οργανισμό σας.

2 ισχυρά συστατικά

Ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να καταστρέψετε αυτά τα επιβλαβή παράσιτα είναι με τη χρήση ορισμένων υγιών  και αποτελεσματικών μεθόδων καθαρισμού. Θα πρέπει όμως αρχικά να αποφεύγετε τελείως τη ζάχαρη αν θέλετε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Όταν καθαρίσει το σώμα σας από όλα αυτά τα επιβλαβή παράσιτα,  αμέσως θα αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια!

Εδώ είναι τα συστατικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε αυτήν την σπιτική συνταγή παράσιτο-καθαρισμού:
[post_ad]
Συστατικά:

100 γραμμάρια λιναρόσπορο
10 γραμμάρια αποξηραμένα γαρύφαλλα

Οδηγίες:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλέσετε τα συστατικά αυτά σε κάποιο είδος μύλου, μέχρι να πάρουν μια μορφή σκόνης.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Θα χρειαστεί να πάρετε 2 κουταλιές της σούπας αυτής της σκόνης κάθε πρωί για 3 ημέρες. Μπορείτε να αναμείξετε τη σκόνη σε χλιαρό γάλα, ή μπορείτε να το προσθέσετε στα δημητριακά του πρωινού σας. Ακριβώς μετά από 3 ημέρες, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για 3 ημέρες και να αρχίσετε ξανά από την αρχή. Θα χρειαστεί να επαναλάβετε αυτήν τη μέθοδο για ένα μήνα. Αν θέλετε να κρατήσετε τα επιβλαβή παράσιτα μακριά, θα πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία καθαρισμού μερικές φορές το χρόνο.
healingeffect.gr
Την αρχική ιδέα είδαμε στο healthylifetricks.com
2 πολύ ισχυρά συστατικά που καθαρίζουν το σώμα σας από τα παράσιτα & μειώνουν δραστικά το λίπος!! Reviewed by Joannas spot on 3:08 μ.μ. Rating: 5

9 σχόλια:

  1. Δοκίμασα να αλέσω το λιναρόσπορο και το γαρύφαλλοστο multi, αλλά δεν τα κατάφερα.Πώς θα μπορούσα να τα κάνω σκόνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω το ιδιο ,απετυχα...Καποιος μου ειπε οτι γινεται αν γεμισουμε το multi 200 γρ λιναροσπορο ,ετσι εχει πιο πολυ ποσοτητα και το σπαζει αλλα σε καμια περιπτωση δεν γινεται σκονη...

      Διαγραφή
    2. Δεν γινεται στο μουλτι. Πηγα και πηρα μια συσκευη που αλεθει τετοιου ειδους σπορους, εχει γυρω στα 50 ευρω απο καταστημα ηλεκτρικων. Αυτο κανει πραγματικα το λιναροσπορο σκονη.Μυλο ζητησα για κοπη καφε.

      Διαγραφή
  2. Αν πάρω αλεσμένο λιναρόσπορο και γαρύφαλλο υπάρχει διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμία..είναι προτιμότερο να τα αγοράσετε αλεσμένα αν σας δίνετε η δυνατότητα..

      Διαγραφή
    2. καμία..είναι προτιμότερο να τα αγοράσετε αλεσμένα αν σας δίνετε η δυνατότητα..

      Διαγραφή
    3. ο λιναροσπορος αλεσμενος εχει χασει ολες τις ιδιοτητες του, ειναι απλη σκονη, γιατι της προσθετουν διαφορα εκει που τη φτιαχνουν. Αλλο να τον κανεις εσυ σκονη και αλλο να το παρεις ετοιμο.

      Διαγραφή
  3. τι γαρύφαλλο εννοείται το λουλούδι η το μπαχάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.