Ο θαυματουργός συνδυασμός αυτών των 2 απλών υλικών έχει αντιφλεγμονώδη δράση ενισχύει τον οργανισμό & βοηθά τον μεταβολισμό!

Τα οφέλη από τη λήψη ενός μήλου καθημερινά είναι ήδη γνωστά σε πολλούς ανθρώπους. Αν θέλετε να προσθέσετε σε  αυτά τα οφέλη και την θεραπεία ορισμένων  κοινών ασθενειών, τότε συνδυάστε το ξύδι μήλου μηλίτη με μέλι. Παραδοσιακά, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ξύδι μήλου για την επίλυση προβλημάτων του πεπτικού συστήματος, για να κάψουν το περιττό λίπος και να ανακουφίσουν τους πόνους στις αρθρώσεις. Από την άλλη, το μέλι χρησιμοποιείται εναντίων πληθώρας ασθενειών λόγω της αντιοξειδωτικής και αντι-φλεγμονώδης δράσης του. Εκτός από αυτό, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης το μέλι για τη θεραπεία του πονόλαιμου, αλλά και στην ανακούφιση της παλινδρόμηση οξέων.

Όταν συνδυάζουμε και τα δύο παραπάνω συστατικά μαζί, τα οφέλη διπλασιάζοντε. Το μείγμα θα βοηθήσει το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις και φλεγμονές, καθώς και πολλές άλλες ασθένειες. Όταν παίρνετε το μείγμα με συνέπεια, αυτό θα σας βοηθήσει να καταπολέμησετε τους πόνους στις αρθρώσεις, τις φλεγμονές, την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, τα πεπτικά προβλήματα, τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας, την υπέρταση, τις παθήσεις του δέρματος, την κακή αναπνοή και την παχυσαρκία.
[post_ad]
Γιατί το μηλόξυδο και το μέλι τόσο αποτελεσματικά; Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι και τα δύο συστατικά αλκαλοποιούντε στο σώμα, αυξάνοντας έτσι το PH του σώματος σε ένα επίπεδο που είναι πιο κατάλληλο για την καταπολέμηση μικροβίων και ασθενειών. Η αύξηση των επιπέδων  PH είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν είστε άρρωστοι ή όταν καταναλώνετε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα.  Αυτός είναι ο λόγος που το μηλόξυδο και το μέλι κάνουν πολύ καλό στους ανθρώπους που το λαμβάνουν τακτικά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μη μεταποιημένο μηλόξυδο, διότι είναι πιο ευεργετικό για τον οργανισμό. Επίσης, το μέλι πρέπει να είναι φρέσκο και μη επεξεργασμένο αν είναι δυνατόν. Το μηλόξυδο θα πρέπει να έχει την εν λόγω ουσία που μοιάζει με ένα πολτό στο κάτω μέρος.

Παρασκευή:

Μέλι (ένα κουταλάκι του γλυκού)
Μηλόξυδο (Μια κουταλιά της σούπας)
Καθαρό νερό (ένα φλιτζάνι)
Πάρτε το μείγμα 20 ή 30 λεπτά πριν από το πρωινό, βεβαιωθείτε ότι έχετε άδειο στομάχι..

Παρακαλώ σημειώστε ότι η λήψη μηλόξυδου σε μεγάλες ποσότητες και για μεγάλα χρονικά διαστήματα θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Μπορεί να μειώσει την πυκνότητα των οστών σας και επίσης να μειώσει τα επίπεδα καλίου καλίου στο σώμα σας. Μπορεί επίσης να εξουδετερώσει τις δραστηριότητες ορισμένων διαβητικών φαρμάκων και φαρμάκων για την καρδιά. Ως εκ τούτου, είναι συνετό να ζητήσετε τη συγκατάθεση του γιατρού σας πριν από μακρόχρονη χρήση του μίγματος μηλόξυδου με μέλι.
healingeffect.gr
Την αρχική ιδέα είδαμε στο tophealthnews.net
Ο θαυματουργός συνδυασμός αυτών των 2 απλών υλικών έχει αντιφλεγμονώδη δράση ενισχύει τον οργανισμό & βοηθά τον μεταβολισμό! Reviewed by Joannas spot on 12:14 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.