3 εύκολα ροφήματα για να αποτοξινώσετε το συκώτι σας και να χάσετε το περιττό λίπος!!

Τα συντηρητικά στα τρόφιμα, τα φάρμακα, το στρες και οι τοξίνες αποτελούν τους κύριους παράγοντες που βλάπτουν το συκώτι σας. Θα πρέπει να αποτοξινώνεστε κατά διαστήματα ώστε να είστε υγιής. Η αποτοξίνωση είναι επίσης σημαντική για την ανάκτηση και ανάπλαση του συκωτιού. Για την ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού σας, όπως και τη δημιουργία μιας αντιγηραντικής ασπίδας!

Όταν το συκώτι σας έχει υποστεί βλάβη, η φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού σας επηρεάζεται και το ανοσοποιητικό σας σύστημα πέφτει.

Παρακάτω θα δείτε κάποια ροφήματα που βοηθούν στην αποτελεσματική αποτοξίνωση του..

1. Το πολύχρωμο ρόφημα!

1 κόκκινη πιπεριά
3 καρότα
1 αγγούρι
1/2 λεμόνι
1 μήλο
[post_ad]
Αλέστε τα παραπάνω συστατικά μαζί και πιείτε το ρόφημα ως έχει..Το μείγμα είναι πλούσιο σε βιταμίνες C & A καθώς και φυτικές ίνες που βοηθούν στην αποτοξίνωση.Πιείτε 1-2 ποτήρια την ημέρα. Το μείγμα αυτό θα βοηθήσει πολύ και το δέρμα σας..

2. Μείγμα με πράσινο τσάι..

1/2 λεμόνι σε χυμό
1 μπανάνα
1/2 κούπα κρύο πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι έχει μια ουσία που αποκαλείτε EGCG η οποία όταν συνδυάζετε με χυμό λεμονιού επισπεύδει τη διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού σας!

3. Ρόφημα για ''χρυσό συκώτι''

1 μικρό κομμάτι Τζίντζερ
μισή κούπα νερό
1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμάς
1/2  λεμόνι σε χυμό

Αναμίξετε τα συστατικά σε μορφή χυμού και πιείτε το μείγμα..

Οι παραπάνω συνταγές βοηθούν επίσης πολύ σημαντικά στον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του οργανισμού  και των σπλάχνων. Καθώς βοηθά και στη διάλυση των χολόλιθων..Είναι καλό να πίνετε τα παραπάνω ροφήματα τακτικά έτσι ώστε να διασφαλίσετε την υγεία του συκωτιού σας καθώς και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας και όλου του οργανισμού!
Η υγεία σας είναι στα χέρια σας!
healingeffect.gr
Την αρχική ιδέα είδαμε στο healthylifestylebase.com
3 εύκολα ροφήματα για να αποτοξινώσετε το συκώτι σας και να χάσετε το περιττό λίπος!! Reviewed by Joannas spot on 6:10 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.