Ανήκεις σε αυτή τη γη μα όχι σε αυτόν τον κόσμο..

Γεννήθηκες για να ξεχωρίσεις λένε, για να κάνεις πράγματα μεγάλα…..
Ναι, θα κάνω λες. Ξεκινάς την ημέρα σου και χαμογελάς αληθινά, συναντάς ανθρώπους και τους κοιτάς κατάματα ..χάρηκα λες, αληθινά.

Σα να ήρθες να ζήσεις δεύτερη φορά και ξέρεις πως η ζωή διαρκεί όσο ένα χωνάκι παγωτό του Αυγούστου. Δεν υπάρχει χρόνος, βιάζεσαι να αγαπήσεις, να σε αγαπήσουν, να γελάσεις, να προσφέρεις δύο αγκαλιές και ας πάρεις μια. Όλα είναι δανεικά εξάλλου, τα δανειστήκαμε από αυτούς που πέρασαν και θα τα δανείσουμε σε αυτούς που θα ‘ρθουν… λιγοστεύει ο χρόνος, σε αγχώνει. Γελάς με δύναμη, αγωνίζεσαι με αισιοδοξία, πέφτεις, χτυπάς, γίνεσαι χίλια κομμάτια μα την ίδια μέρα σηκώνεσαι και είσαι πιο ψηλός.

Ξέρεις ότι το κάθε δευτερόλεπτο, το κάθε λεπτό, η κάθε ώρα, η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και της προδίδεις όλη την τιμή και  το σεβασμό που αξίζει. Δε θα ξαναζήσεις την ίδια στιγμή ποτέ. Ξέρεις πως ποτέ ξανά δε θα ζήσεις την ημέρα  Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20.03 και τι κάνεις για αυτό;
[post_ad]
Ζητάς την τελειότητα στις ψυχές, να είναι όλοι αληθινοί, να μην υπάρχουν καλοί και κακοί, ανώτεροι και κατώτεροι, επιτυχημένοι ή αποτυχημένοι, έξυπνοι ή μη, δε σε νοιάζει, αποζητάς την ουσία των πραγμάτων, καρδιές γεμάτες αγάπη, μα δε σε καταλαβαίνουν. Γιατί δε θυμώνεις ποτέ; Πώς γίνεται να μη σε νοιάζει το ένα? πώς γίνεται να μη σε πειράζει το άλλο; Στη θέση σου αυτός θα έκανε εκείνο, ο άλλος θα έλεγε αυτό, μα εσένα είτε δε σε καταλαβαίνω εγώ είτε εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, σα να είσαι στον κόσμο σου… λένε.

Τι και αν είμαι;Μπορεί…. λες.
Γράφει η Τάμι Γκετσιάν
healingeffectgr
Ανήκεις σε αυτή τη γη μα όχι σε αυτόν τον κόσμο.. Reviewed by Joannas spot on 7:25 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.