Κανέλα,ένα ''λιποδιαλυτικό καρύκευμα'' & ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό!


Μπορείτε ακόμα να το αποκαλέσετε και «λιποδιαλυτικό καρύκευμα»… με έναν έμμεσο τρόπο. Και ναι, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κερδίσετε τη μάχη ενάντια στο κοιλιακό λίπος εάν τον χρησιμοποιείτε καθημερινά...
Ακολουθούν μερικά άλλα οφέλη αυτού του καρυκεύματος θαύματος: ελέγχει τα επίπεδα γλυκόζης αίματος, βοηθάει στη διατήρηση της ευαισθησίας της ινσουλίνης,είναι ένα ΠΟΛΥ ισχυρό αντιοξειδωτικό,μπορεί να έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες και δωδεκάδες άλλα οφέλη
Αν και η κανέλα δεν αυξάνει άμεσα το κάψιμο του λίπος (όπως με την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, κ.λπ.), μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κάψετε κοιλιακό λίπος και να αδυνατίστε με έναν έμμεσο τρόπο.
Εδώ θα δείτε πώς…
Αν και η κανέλα έχει δεκάδες οφέλη για την υγεία, το κύριο όφελος που θα σας βοηθήσει για γίνετε πιο λεπτοί είναι μέσω της ισχυρής επίδραση της στον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης αίματος στο σώμα σας.
Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2003 στην ιατρική φροντίδα “Diabetes Care“, ομάδες χωρίστηκαν σε άτομα που έπαιρναν 1, 3, ή 6 γραμμάρια κανέλας ανά ημέρα σε μορφή κάψουλας (η αναλογία του 1/4 έως 1 κουταλιού του γλυκού κανέλας).
Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι και τα 3 ποσά κανέλας μείωσαν τα επίπεδα γλυκόζης νηστείας από 18-29% μετά από 40 ημέρες.
Η κανέλα μπορεί επίσης να αυξήσει την ευαισθησία ινσουλίνης, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι βοηθά το σώμα σας για να ελέγξει τη γλυκόζη του αίματος επιτρέποντας ταυτόχρονα στο σώμα σας να παραγάγει λιγότερη ινσουλίνη.
Όπως ξέρετε, χρόνια υψηλά επίπεδα ινσουλίνης μπορούν να κάνουν το σώμα σας να συσσωρεύσει λίπος.
Πώς να εκμεταλλευτείτε την κανέλα
Ένας πιθανός τρόπος να ωφεληθεί από την κανέλα για να χάσετε περισσότερο λίπος είναι να χρησιμοποιήσετε τη κανέλα καθημερινά στα γεύματα σας όταν μπορείτε, όπως στο γιαούρτι ή cottage cheese, στα σμούδι και ροφήματα, στα δημητριακά, ή σε οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε όπου θα ταίριαζε.
Επίσης, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια κάψουλα κανέλας πριν από κάθε γεύμα σας, ιδιαίτερα εάν πρόκειται να έχετε περισσότερα από 30 γραμμάρια υδατανθράκων σε εκείνο το γεύμα.
Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στον έλεγχο της γλυκόζης αίματος και την αντίδραση της ινσουλίνης από τα γεύματα σας, και με αυτόν τον τρόπο να ελέγξει την όρεξη και τις λαχτάρες σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας… και ως εκ τούτου, βοηθώντας σας να χάσετε λίπος αποτελεσματικότερα με την πάροδο του χρόνου.
Έτσι τώρα καταλαβαίνετε ότι η κανέλα όχι μόνο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε περισσότερο νεανικός, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ελέγξετε τη γλυκόζη αίματος και να αποκτήσετε ένα πιο λεπτό σώμα!


Κανέλα,ένα ''λιποδιαλυτικό καρύκευμα'' & ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό! Reviewed by Joannas spot on 11:04 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.