Πεντανόστιμη Μανιταρόπιτα!.. Ζουμερή και φανταστική!
Μανιταρόπιτα ζουμερή και φανταστική!
Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας
600 γρ. Μανιτάρια
150 γρ. Μπέικον
250 γρ. Σκληρό τυρί
250 ml. Κρέμα γάλακτος
1 ζωμό λαχανικών
[post_ad]
Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Κόβετε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζετε.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, το ζωμό, πιπέρι, λίγο αλάτι
και τα ψήνετε περίπου 15 λεπτά.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών,τρυπάτε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς γύρω στα δέκα λεπτά να ψηθεί.
Όταν μισοψηθεί η σφολιάτα βάζετε από πάνω τα υλικά
σας, τρίβετε το τυρί , βάζετε την κρέμα γάλακτος πάνω από αυτά και ψήνετε την πίτα
για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Πηγή
Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας
600 γρ. Μανιτάρια
150 γρ. Μπέικον
250 γρ. Σκληρό τυρί
250 ml. Κρέμα γάλακτος
1 ζωμό λαχανικών
[post_ad]
Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Κόβετε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζετε.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, το ζωμό, πιπέρι, λίγο αλάτι
και τα ψήνετε περίπου 15 λεπτά.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών,τρυπάτε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς γύρω στα δέκα λεπτά να ψηθεί.
Όταν μισοψηθεί η σφολιάτα βάζετε από πάνω τα υλικά
σας, τρίβετε το τυρί , βάζετε την κρέμα γάλακτος πάνω από αυτά και ψήνετε την πίτα
για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Πηγή
Πεντανόστιμη Μανιταρόπιτα!.. Ζουμερή και φανταστική!
Reviewed by Joannas spot
on
1:25 μ.μ.
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια: