Μια ημέρα πριν το Παρίσι έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στην Βηρυτό που κανείς δεν άκουσε…


Δύο βομβιστές καμικάζι ανατινάχθηκαν σε πολυσύχναστη εμπορική περιοχή στα νότια προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου. Την ευθύνη ανέλαβαν οι τζιχαντιστές της ISIS.

Στους 41 ανέρχονται οι νεκροί και περισσότεροι από 100 είναι οι τραυματίες από την  της διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συνοικία στη νότια Βηρυτό.

Οι επιθέσεις έγιναν σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή που θεωρείται ως προπύργιο της φιλο-ιρανικής οργάνωσης Χεσμπολάχ. Η περιοχή αποκλείσθηκε  από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπήρχαν υποψίες για έναν τρίτο καμικάζι αυτοκτονίας ανάμεσα στο πλήθος.
[post_ad]
Την ευθύνη για το μακελειό ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Twiter από υποστηρικτές των φανατικών τζιχαντιστών.
Η Χεσμπολάχ που είναι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές το Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο πόλεμος εναντίον των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους θα συνεχιστεί.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:
Πηγή
Μια ημέρα πριν το Παρίσι έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στην Βηρυτό που κανείς δεν άκουσε… Reviewed by Joannas spot on 12:55 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.