6 χρήσεις για το κέλυφος του αυγού που ποτέ δεν έχετε σκεφτεί!!!

Πέραν του ότι είναι ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα συστατικά, υπάρχουν επίσης χρήσεις για τα τσόφλια. Τα τσόφλια αυγών είναι πολύ καλοί φίλοι του δέρματος και για τα κατοικίδια ζώα.

Επιπλέον θα σας παρουσιάσουμε 6 έξυπνες χρήσεις για το κέλυφος αυγού.

1. Φυσικό φυτοφάρμακο Λιώστε τα κελύφη των αυγών και να τα τοποθετήσετε γύρω από τα φυτά στον κήπο. Θα προστατεύσουν από τις επιθέσεις σε μικρά παράσιτα, όπως τα σαλιγκάρια και τις σαύρες. Επίσης, το κέλυφος ενεργεί ως φυσικό φυτοφάρμακο. Η μυρωδιά των αυγών εμποδίζει την άφιξη των ανεπιθύμητων επισκεπτών στον κήπο.

2. Γιατρός στο σπίτι Η λεπτή μεμβράνη που βρίσκεται στο εσωτερικό του κελύφους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προστασία και προληπτική θεραπεία όταν πρόκειται για το μεγάλωμα των νυχιών.

3. Ο φθηνότερος υδραυλικός Πολλά κελύφη αυγών να τα λιώσετε μαζί , να βάλετε στον νεροχύτη και αφήστε το νερό να τρέχει. Χάρη στα τρεχούμενα νερά, τα κελύφη θα περάσουν μέσα από τους σωλήνες και θα απομακρύνουν τη βρωμιά και το λίπος.
[post_ad]
4. Εργαλείο κουζίνας Κάντε μια μικρή τρύπα στο κάτω μέρος του αυγού με μισό εκατοστό σε διάμετρο. Ανακινήστε ελαφρά το αυγό μέχρι το περιεχόμενό του να βγεί έξω. Πλύνετε το κέλυφος κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό, να το στεγνώσετε και να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα καλούπι για την κατασκευή των σοκολατένιων αυγών.

5. Αφαιρεί τα άλατα Βάλτε μερικά κελύφη αυγών σε πετσέτα κουζίνας και χρησιμοποιήστε ξύλινο γουδοχέρι για να τα συντρίψει εντελώς. Στη συνέχεια, αναμίξτε τα σπασμένα τσόφλια των αυγών με μηλόξυδο και χρησιμοποιήστε το μείγμα που προκύπτει ως μέσο για την αφαίρεση αλάτων από το νεροχύτη, θερμός κ.λπ.

6. Κατά της φαγούρας Βάλτε τσόφλια των αυγών σε ένα βάζο με μηλόξυδο (Μηλίτης). Αφήνουμε το μείγμα να παραμείνει σε ακινησία για 2 ημέρες. Τα κελύφη θα μαλακώσουν και το περιεχόμενο του βάζου θα γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Χρησιμοποιήστε το μείγμα σε ερεθισμούς και κνησμό.
Πηγή
6 χρήσεις για το κέλυφος του αυγού που ποτέ δεν έχετε σκεφτεί!!! Reviewed by HEALING EFFECT on 1:09 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.