Εξωτερικά κονδυλώματα: Το βότανο που τα καταπολεμάει..

Τα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού προκαλούνται από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV).

Εκτιμάται ότι το 50-70% των σeξουαλικά ενεργών ανθρώπων θα προσβληθούν κάποια στιγμή στη ζωή τους από τον ιό HPV. Μάλιστα, 6 στις 10 γυναίκες είναι θετικές στον ιό μόλις τρία χρόνια μετά την έναρξη της σeξουαλικής τους ζωής.
Οι ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι κατεχίνες είναι αποτελεσματική θεραπεία των εξωτερικών κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού.
Έρευνα περιέλαβε 502 ενήλικες με δύο έως 30 κονδυλώματα σε θεραπεία είτε με αλοιφή με κατεχίνες (15% ή 10%) ή ανενεργή αλοιφή για έως και 16 εβδομάδες ή μέχρι την εξάλειψη των κονδυλωμάτων.
[post_ad]
Και στις δυο ομάδες που πήραν κατεχίνες, τα κονδυλώματα εξαλείφθηκαν τελείως σε σχεδόν το 57% των ασθενών, συγκριτικά με μόλις το 34% των ατόμων της ομάδας ελέγχου.
Τα ποσοστά εξάλειψης σε ποσοστό τουλάχιστον 50% καταγράφηκαν σχεδόν στα τρία τέταρτα των ασθενών που έβαλαν την αλοιφή με κατεχίνες, συγκριτικά με το 51% των ατόμων της ομάδας ελέγχου.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η χρήση της αλοιφής είναι κατάλληλη για τα εξωτερικά κονδυλώματα. Η αλοιφή έχει λάβει έγκριση για τοπική θεραπεία των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων και των περιπρωκτικών κονδυλωμάτων σε υγιή άτομα 18 ετών και άνω.
Οι κατεχίνες του πράσινου τσαγιού ασκούν πολλαπλές βιολογικές δραστηριότητες, περιλαμβανομένης της πιθανής αντιϊικής και αντιοξειδωτικής δράσης.
Πηγή
Εξωτερικά κονδυλώματα: Το βότανο που τα καταπολεμάει.. Reviewed by HEALING EFFECT on 11:26 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.