Μόνο το 2% του ανθρώπινου πληθυσμού ακούει αυτό το μυστηριώδες βουητό & Κανείς δεν καταλαβαίνει το γιατί...

Σε όλο τον κόσμο για δεκαετίες τώρα, άνθρωποι έχουν αναφερθεί σε ένα πολύ παράξενο "βουητό" που δεν έχει προσδιορισθεί ακόμα από που έρχεται. Για κάποιους, το βουητό αυτό είναι μια ενόχληση..Ακόμη πιο ενδιαφέρον: οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να ακούσουν.

Το βουητό εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο γεωγραφικά.. Πιο συγκεκριμένα όμως έχει αναφερθεί στο Μπρίστολ στη νότια Αγγλία και στο Νέο Μεξικό φιλοξενούν αυτό το παράξενο βουητό. Και παραδόξως, μόνο περίπου 2% του ανθρώπινου πληθυσμού είναι σε θέση να το ακούσει.

Συχνά, το βουητό αυτό ακούγεται σε εσωτερικούς χώρους και να είναι σαφέστερο το βράδυ. Το βουητό δεν είναι κοινό σε αστικές περιοχές, όπως σε πολυσύχναστες πόλεις που έχουν συνεχή θόρυβο του περιβάλλοντος. Τείνει να εμφανίζεται μόνο σε πιο αγροτικές, πιο ήσυχες περιοχές. Τι θα μπορούσε να είναι;
[post_ad]
Σύμφωνα με μια μελέτη, η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι σε θέση να ακούσουν έναν ήχο που είναι μεταξύ 55 και 70. Μερικοί αναφέρουν πως έχουν ακούσει το βουητό σε όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ σε άλλους, κατά διαστήματα. Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι παρεμβαίνει στην ικανότητά τους να πάνε για τις καθημερινές δραστηριότητές τους. Μερικές από τις πιο ακραίες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει ρινορραγία, αϋπνία, ζάλη, ναυτία, και πονοκεφάλους.

Μερικοί γιατροί πιστεύουν ότι το βουητό δεν είναι παρά μόνο εμβοές, μια διαταραχή που προκαλεί στους ανθρώπους να ακούν ήχους που δεν υπάρχουν.. Αλλά αυτό πιθανόν δεν αφορά στην περίπτωση αυτή, αφού το βουητό ακούγεται μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις του πλατήνη και συνήθως υπό συνθήκες.

Έχει αναφερθεί επίσης ότι το βουητό μπορεί να οφείλετε σε ενα φαινόμενο που ονομάζεται ακουστική εκπομπή, έναν ήχο που παράγεται από το ίδιο το αυτί. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει καμία εξήγηση του φαινομένου που να είναι ικανοποιητική για τους ανθρώπους που την βιώνουν.

Ακούστε το και οι ίδιοι..!Τι νομίζετε ότι είναι;
healingeffect.gr
την κεντρική ιδέα είδαμε στο higherperspectives.com
Μόνο το 2% του ανθρώπινου πληθυσμού ακούει αυτό το μυστηριώδες βουητό & Κανείς δεν καταλαβαίνει το γιατί... Reviewed by Joannas spot on 3:13 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.