Το φυσικό μείγμα που κάνει θραύση!Ενδυναμώνει τα μαλλιά & έχει αντιγηραντική δράση

Αυτό το ελιξίριο βελτιώνει το δέρμα και το κάνει πιο ελαστικό και απαλό. Καθιστά επίσης τα μαλλιά παχύτερα και δυνατά. Αν θέλετε τα προαναφερθέντα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε τα παρακάτω:

1/2 κούπα λινέλαιο
2 λεμόνια
1 κουταλάκι της σούπας  μέλι
1 σκελίδα σκόρδο

Παρασκευή:

Ξεφλουδίστε ένα από τα λεμόνια, αλέστε τα  και τα δύο μαζί με το σκόρδο σε ένα μπλέντερ. Βάλτε το μέλι και το λάδι στο μείγμα και ανακατέψτε. Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα καθημερινά, έπειτα διατηρείστε το βάζο στο ψυγείο.
[post_ad]
Χρησιμοποιώντας το σε τακτική βάση, το μείγμα αυτό θα σας δώσει απίστευτα αποτελέσματα! Πώς επηρεάζει το σώμα μας; Λοιπόν, πρώτα, το λεμόνι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C, η οποία έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση  . Το σκόρδο καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, και το μέλι στη συνέχεια να τα τροφοδοτεί. Αυτά τα συστατικά θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε και να ανανεώσετε το σύστημά σας.

Ο λιναρόσπορος περιέχει ωμέγα-6, ω-9 καλά λιπαρά οξέα. Ο λιναρόσπορος είναι το φυτό με την πλουσιότερη πηγή ωμέγα-3. Περιέχει διπλάσια ποσότητα των ω-3 λιπαρών οξέων από το ιχθυέλαιο. Έχει επίσης ορισμένα βασικά αντιοξειδωτικά, τα οποία συνδυάζονται με τα λεμόνια για να καθαρίσουν το συκώτι.
 © Παρακαλούμε σε τυχόν αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου να γίνει σαφής αναφορά με ενεργή ανοιχτή πηγή στο εξής: Επιμέλεια κειμένου healingeffect.gr
Την κεντρική ιδέα είδαμε στο recipesfornaturalremedies.com
Το φυσικό μείγμα που κάνει θραύση!Ενδυναμώνει τα μαλλιά & έχει αντιγηραντική δράση Reviewed by Joannas spot on 10:11 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.