ΣΕ ΜΙΣΟ(Ω)..Τα περισσότερα «μισώ», ακούγονται σε μόλις μισό λεπτό..

Τα περισσότερα «μισώ», ακούγονται σε μόλις μισό λεπτό.

Ποιο είναι το αντίθετο της αγάπης;

Οι περισσότεροι θα πούμε το μίσος.

Λάθος.

Η σωστή απάντηση είναι η αδιαφορία
.
Για να φτάσεις να αδιαφορείς για κάποιον σημαίνει πως δεν έχεις κανένα συναίσθημα πια, δε σε νοιάζει, δε σε αφορά, είναι σαν να μην υπάρχει ο άλλος, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Αδιαφορία… η πιο ουδέτερη, αδιάφορη, άχρωμη, άμορφη μορφή της αλλοτινής αγάπης.

Το μίσος από την άλλη, είναι και αυτό συναίσθημα, πιο δυνατό ακόμη και από την αγάπη. Είναι μια μαύρη έκφραση της αγάπης που αποτυπώνει και εμπεριέχει στο έπακρο το πάθος, τη θέληση, την ανάγκη, το απωθημένο. Χρειάζεται μόλις μισό λεπτό για να περάσεις αυτήν τη λεπτή κόκκινη διαχωριστική γραμμή που χωρίζει αγάπη και μίσος. Σε μισό λεπτό λες στον άνθρωπο σου «σε μισώ».

Παράδειγμα 1

«Θέλω να χωρίσουμε»

«Σε μισώ». Μισείς γιατί η απύθμενη αγάπη που νιώθεις δε θα έχει πια παραλήπτη. Μισείς γιατί αγαπάς και δεν ξέρεις πως πρέπει να ξε-αγαπήσεις, πως πρέπει να ξε-νιώσεις.
[post_ad]
Παράδειγμα 2

«Σε πρόδωσα»

«Σε μισώ» . Μισείς γιατί εμπιστεύτηκες, αφέθηκες και αντί για «σ’ αγαπώ» εισέπραξες προδοσία. Μισείς γιατί δε σου ταιριάζει αυτό το τέλος, δεν είναι κουστούμι στα μέτρα σου.

2 συναισθήματα που εναλλάσσονται, ακροβατούν και πολεμούν συνεχώς σε ένα ξεφτισμένο σχοινί. Αγαπάς με πάθος; Θα μισήσεις με ακόμη μεγαλύτερο πάθος.

Γράφει η Τάμι Γκεκτσιάν
ΣΕ ΜΙΣΟ(Ω)..Τα περισσότερα «μισώ», ακούγονται σε μόλις μισό λεπτό.. Reviewed by Joannas spot on 1:20 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.