Φτιάξε πανεύκολα(2 υλικά) και πάμφθηνα μόνη σου TΖΕΛ υαλουρονικού οξέος!

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική υδρόφιλη ουσία που παράγει ο οργανισμός μας, παρέχοντας έτσι στο δέρμα μας περισσότερη ενυδάτωση και ελαστικότητα! Επίσης είναι ένα τέλειο επουλωτικό πληγών και τραυμάτων.

Εγώ θα σας δώσω μια πολύ απλή και οικονομική συνταγή για τζελ υαλουρονικού οξέος που σας αποδίδει αρκετή ποσότητα σε σχέση με τις συσκευασίες του εμπορίου! Στα καταστήματα που πωλούν πρώτες ύλες για παρασκευή καλλυντικών θα βρείτε υαλουρονικό οξύ σε σκόνη και η αναλογία είναι 1/100 θα έχετε δηλαδή 100 γρ. έτοιμου προϊόντος.

Θα χρειαστείτε:

1 γρ. υαλουρονικό οξύ και
100 γρ. αποσταγμένο νερό!

Ο τρόπος παρασκευής πολύ απλός:
Σε ένα βαζάκι με μεγάλο στόμιο βάζετε μέσα το νερό και το υαλουρονικό οξύ σκεπάζετε το βαζάκι και το αφήνετε χωρίς να το κουνήσετε για 10-12 ώρες μέχρι να απορροφήσει το νερό, μόλις περάσει ο αναμενόμενος χρόνος θα έχετε ένα διάφανο λείο τζελ!
«Τροφή»: Σε αυτήν την φάση μπορείτε να το ανακατέψετε με ένα κουτάλι, ώστε να γίνει η γέλη πιο ομαλή (θα υπάρξει πυκνότερα και αραιότερα μέρη).

Χρήση
Χρησιμοποιείστε το σαν βάση κάτω από οποιαδήποτε κρέμα ματιών, προσώπου, σώματος και πριν το μακιγιάζ σας! Η αίσθηση της ελαστικότητας και της φρεσκάδας στο πρόσωπό σας είναι άμεσα ορατή!

Προσοχή: Η χρήση του δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 30-40 μέρες! Θα πρέπει να σταματήσετε για το ίδιο χρονικό διάστημα να το εφαρμόζετε δηλαδή 30-40 μέρες και μετά να το χρησιμοποιήσετε ξανά με την ίδια ακριβώς χρονική αναλογία!!!

Φυλάσσεται μέσα στο ψυγείο σε αποστειρωμένο σκούρο κατά προτίμηση βαζάκι…
«Τροφή»: Μην αποπειραθείτε να δοκιμάσετε με μεγαλύτερη ποσότητα, διότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πηχτό, χωρίς αυτό να σημαίνει και πιο ισχυρή δράση.
[post_ad]
Καλή επιτυχία!

Η «τροφή» μετά από τα χρόνια της ενασχόλησής της με τα φυσικά προϊόντα, έχει την δυνατότητα και έχει εξασφαλίσει το καλλίτερο υαλουρονικό της αγοράς σε προνομιακή τιμή.
Διατίθεται σε δύο μορφές:

1. Ως συμπλήρωμα διατροφής, ώστε από την μία να χρησιμοποιήσετε μία ή δύο κάψουλες (που θα είστε και σίγουρες ότι είναι καθαρό υαλουρονικό!!) για να φτιάξετε την συνταγή που αναφέραμε παραπάνω, ενώ από την άλλη θα λειτουργήσει και εκ των έσω και άρα να έχετε όλα τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει και εσωτερικά και εξωτερικά!!

2. Ως αντιγηραντική φόρμουλα εξωτερική χρήσης με συστατικά υαλουρονικό και ΡΌΔΙ!! και εννοείται ΧΩΡΙΣ χημικά!! Ένα προϊόν που προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UVA-UVB που είναι υπεύθυνες για τη φωτογήρανση, συμβάλλει στην στη παραγωγή κολλαγόνου & ενισχύει τη κυτταρική ανανέωση αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις φθορές της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και άμεσα ορατό. Μειώστε τις ρυτίδες κάνοντας σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού, χωρίς ενέσεις, μόνο με δραστικά ΦΥΣΙΚΆ προϊόντα.

Τέλος οι περισσότεροι γνωρίζετε πως διαθέτω και κολλαγόνο, ως συμπλήρωμα διατροφής.
Αυτό που δεν γνωρίζετε, είναι πως το συγκεκριμένο κολλαγόνο, που έχω την τύχη να γνωρίζω και να χρησιμοποιώ, ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΙ την παραγωγή υαλουρονικού, οπότε με ένα μόνον προϊόν υπερκαλύπτουμε τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει, σε δέρμα, αρθρώσεις, οστά, κ.α.!

Κουσουλίνη Αντωνία, make up artist – Aισθητικός
Στοιχεία από: filenades.gr
proionta-tis-fisis.com
Φτιάξε πανεύκολα(2 υλικά) και πάμφθηνα μόνη σου TΖΕΛ υαλουρονικού οξέος! Reviewed by Joannas spot on 1:25 μ.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.