Εκείνοι οι άντρες που ξέρουν να κρατάνε μια γυναίκα..

Της Μαρίνας Αβραάμ
Άντρες υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί.

Υπάρχουν οι άντρες που θεωρούν πώς όσο μεγαλώνει η λίστα γυναικών που έχουν ρίξει στο κρεβάτι, τους κάνεις πιο αρσενικά.

Υπάρχουν οι άντρες που φοβούνται να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της ζωής τους ακόμη και αν τους δόθηκε η ευκαιρία γιατί είναι δειλοί.

Υπάρχουν οι άντρες που θέλουν απλά να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα για να δείχνουν πετυχημένοι σε όλους τους τομείς της ζωής τους και βεβαίως ισορροπημένοι.

Υπάρχουν όμως και οι άντρες… αντράκια.

Και όπως ξέρεις υπάρχουν οι άντρες αληθινά αρσενικά που παρακαλάς να τους πετύχεις και να τους κρατήσεις στη ζωή σου.

Βέβαια θα σε προλάβουν οι ίδιοι, γιατί με τη συμπεριφορά, την παιδεία, τους τρόπους τους, θα φροντίζουν να σε έχουν αυτοί στη δική τους ζωή με διάφορους τρόπους που θα σε εντυπωσιάζουν και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδική.
[post_ad]
Είναι ο άντρας που επιθυμεί η κάθε γυναίκα να είναι δίπλα του. Και σου γράφω δίπλα του, γιατί θα είναι τα πάντα στη ζωή της. Και γνωρίζεις πολύ καλά, τι σημαίνει ένας άντρας να είναι ο μοναδικός στα μάτια μιας γυναίκας.

Θα τον θαυμάζει για όσα έχει πετύχει στη ζωή του και για όσα ακόμη μπορεί να καταφέρει. Θα τον θαυμάζει και θα μείνει ακόμη και στο σπίτι για να μεγαλώνει τα παιδιά του. Θα είναι ο άνθρωπος της.

Θα την σέβεται και θα επιδιώκει πρώτα ο ίδιος να μην κουράζουν και να μην βαρεθούν ο ένας τον άλλο.

Θα είναι σωστός κύριος απέναντι της. Αυτό σημαίνει πως θα την σέβεται, θα είναι ο άντρας του σπιτιού, θα «καθαρίζει» κάθε κατάσταση για τα μάτια της και μόνο.

Θα αισθάνεται δίπλα του ασφάλεια. Είναι το κλειδί για μια γυναίκα για να μην σου φύγει ποτέ.

Θα της λέει όμορφα λόγια χωρίς να του τα ζητάει. Θα παρατηρεί τα πάντα πάνω της. Το νιώθεις μεγάλο κόπο ε;… Ίσως να μην είσαι ακόμη έτοιμος να γίνεις άντρας για αυτή τη μία.

Αυτή η γυναίκα όμως θα είναι δίπλα σου τόσο περήφανη, που δεν θα μπορεί κανένας άλλος να κερδίσει ούτε κι ένα βλέμμα της. Γιατί το ενδιαφέρον και η ματιά της, θα είναι πάντα στραμμένα στον άντρα που της συμπεριφέρεται σωστά, τον οποίο αγαπάει και θαυμάζει.
dolce.com.cy
Εκείνοι οι άντρες που ξέρουν να κρατάνε μια γυναίκα.. Reviewed by Joannas spot on 12:05 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.