8 τρόποι να ανεβάσεις την χαμηλή συχνότητα της δόνησής σου!

Όλοι έχουμε μέρες που νιώθουμε μελαγχολικοί. Όταν βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση είναι δύσκολο να παραμένουμε θετικοί.

Είναι εύκολο να παγιδευτείς σε ενέργεια χαμηλής δόνησης, υπάρχουν όμως πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ανεβάσεις την ενέργειά σου. Την επόμενη φορά που θα νιώσεις μελαγχολία, δοκίμασε κάτι από τα παρακάτω:

1) Χρησιμοποίησε την κίνηση για να βελτιώσεις την διάθεσή σου

Η κίνηση είναι κατάσταση υψηλότερης δόνησης από το να κάθεσαι ή να είσαι ξαπλωμένος. Αυτός είναι ο λόγος που μας αρέσουν τόσο τα λούνα παρκ. Αν είσαι σε κακή διάθεση, κάνε κάτι που απαιτεί κίνηση.

Μπορείς να πας μια βόλτα με το ποδήλατο ή να τρέξεις. Όσο πιο γρήγορα πας, τόσο πιο πολύ θα ανέβει η δόνησή σου.

2) Περιποιήσου τον εαυτό σου

Όταν είμαστε μελαγχολικοί ή με κακή διάθεση θέλουμε να είμαστε με τις πιτζάμες όλη μέρα, αχτένιστοι και απεριποίητοι.

Όταν θέλεις να αλλάξεις την διάθεσή σου, βρες το αγαπημένο σου ντύσιμο και περιποιήσου τον εαυτό σου όσο πιο πολύ μπορείς. Η αυτοπεποίθηση που θα νιώσεις κοιτώντας τον εαυτό σου θα αυξήσει την συχνότητα δόνησης της ενέργειάς σου.

3) Καθάρισε το σπίτι σου

Οι δουλείες στο σπίτι είναι καταπληκτικός τρόπος να ανεβάσεις την διάθεση. Ο περιβάλλων χώρος μας, καθρεφτίζει το μέσα μας.

Όταν δεν έχουμε όρεξη, αφήνουμε τα πιάτα άπλυτα, την τουαλέτα βρόμικη και το σκούπισμα για μια άλλη μέρα. Αντί να επιτρέψεις σε αυτό να συμβεί, σήκω πάνω και φτιάξε το σπίτι σου. Θα νιώσεις ικανοποιημένος και αυτό το συναίσθημα θα ανεβάσει την δόνησή σου.
[post_ad]
4) Δες μια αστεία ταινία

Αυτό είναι καλό για τις μέρες που είσαι ιδιαίτερα μελαγχολικός γιατί μπορείς να το κάνεις μένοντας στο κρεβάτι σου. Οποιαδήποτε ταινία που θα σε κάνει να χαμογελάσεις ή να γελάσεις θα βελτιώσει την διάθεσή σου.
Όταν δεις την ταινία, προσπάθησε να μην μείνεις στο κρεβάτι. Αντ’ αυτού, χρησιμοποίησε την άνοδο της ενέργειας σου να σε οδηγήσει σε κάποια άλλη πρακτική αυτής της λίστας ώστε να την ανεβάσεις ακόμα περισσότερο.

5) Άκουσε χαρούμενη μουσική

Πρόσεξε την επιθετική ή την καταθλιπτική μουσική όταν είσαι σε κακή διάθεση. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αυτήν την μουσική όταν είσαι κακόκεφος γιατί βρίσκεσαι ήδη σε αυτήν την ενεργειακή κατάσταση. Είναι καλύτερα να ακούσεις κάτι χαρούμενο για να σε ανυψώσει στην ενεργειακή του συχνότητα.

6) Ασκήσου

Οι περισσότεροι ξέρουν ότι η γυμναστική βοηθάει στην παραγωγή ενδορφινών (ενδογενή οπιοειδή που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα). Όταν είσαι μελαγχολικός, πήγαινε για περπάτημα, για τρέξιμο, γυμναστήριο ή κάνε γιόγκα.

7) Διαλογίσου

Ο διαλογισμός σε ευθυγραμμίζει με την υψηλή δονητική συχνότητα του σύμπαντος. Κάτσε άνετα ή ξάπλωσε για δεκαπέντε λεπτά. Κλείσε τα μάτια σου και συγκεντρώσου μόνο στην αναπνοή σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις γαλήνιος.

8) Δώσε και πάρε μεγάλες αγκαλιές

Οι αγκαλιές παράγουν την ορμόνη οξυτοσίνη που μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Αγκάλιασε την γυναίκα σου, τον φίλο σου, τα παιδιά σου, τους γονείς σου για να πάρεις μια καλή δόση οξυτοσίνης.

Όπως βλέπετε υπάρχουν διάφορες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε όταν νιώθετε μελαγχολικοί. Την επόμενη φορά που θα νιώσεις έτσι, κάνε κάτι για να αλλάξεις την διάθεσή σου. Ακόμα και όταν τα πράγματα φαίνονται χάλια, έχεις την δύναμη μέσα σου να ρυθμίσεις τη συχνότητά σου.

Andrea Schulman
Πηγή
8 τρόποι να ανεβάσεις την χαμηλή συχνότητα της δόνησής σου! Reviewed by Joannas spot on 11:18 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.