Επιλέξτε μια πέτρα και δείτε τι αποκαλύπτει για εσάς!!

Διαλέξτε μια από τις παραπάνω πέτρες χωρίς να το σκεφτείτε πολύ!Η πέτρα που επιλέξατε δείχνει για εσάς:

Πέτρα 1.

Η πρώτη πέτρα είναι ο Οπαλίτης. Αναζητάτε την ελευθερία στη ζωή από τη ''φασαρία'' του πολιτισμού. Αισθάνεστε την ανάγκη να αποσυνδεθείτε και να βρείτε την ειρήνη κάπου όπου οι αισθήσεις σας και εσωτερικές σκέψεις θα ηρεμήσουν στον υπέρτατο βαθμό.

Πέτρα 2.
Η  δεύτερη πέτρα είναι ο Μαλαχίτης. Αποκαλύπτει πως μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας είναι στον ορίζοντα. Πολλές από τις αλλαγές αυτές θα είναι πνευματικής φύσης. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε αλλαγές σε θέματα ερωτικά και σχέσεων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωής σας.

Πέτρα 3.

Η τρίτη πέτρα είναι μια ηλιόπετρα. Αν αισθανθήκατε έλξη για την πέτρα αυτή, αυτο δείχνει πως είστε αισιόδοξος. Το μέλλον σας είναι λαμπρό, όπως και να έχει. Να είστε βέβαιοι πως απορροφάτε τη θεραπευτική ζεστασιά του ήλιου και πως αυτή η κινητήριος δύναμη σας βοηθά να εξελιχθείτε . Μην χάσετε την ηλιόλουστη διάθεσή σας!
[post_ad]
Πέτρα 4.

Η τέταρτη πέτρα είναι ο Οψιδιανός. Αν επιλέξατε αυτή την πέτρα, το υποσυνείδητο σας προσπαθεί να σας πει ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τις παλιές συνήθειες και τις ρουτίνες και να δημιουργήσετε μια νέα ζωή. Θυμηθείτε πόσο τυχεροί είστε και πόσο ευγνώμονες πρέπει είστε πάντα και μην αφήνετε τη ζήλια να μολύνει το πνεύμα και το μυαλό σας.

Πέτρα 5.

Η πέμπτη πέτρα ονομάζεται Χαολίτης. Αν  έλκεστε από αυτήν την πέτρα, κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό για μηνύματα από την «άλλη πλευρά». Αυτά τα μηνύματα μπορεί να προέρχονται από άλλα κοσμικά όντα ή απώντες συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. Κρατήστε ένα ημερολόγιο και καταγράψτε τα όνειρά σας ώστε να έχετε επίγνωση των οραμάτων σας καθώς και της συγχρονικότητας τους.

Πέτρα  6.

Η τελευταία πέτρα είναι ο Ιάσπης Δαλματίας. Αυτή η πέτρα δείχνει πως η διασκέδαση, η αγάπη και ο έρωτας  κρατάνε ''ζωντανό το παιχνίδι'' στη ζωή σας. Αναζητήτατε νέες περιπέτειες και κάνετε νέους φίλους. Έχοντας αυτη την  διασκέδαση γεμίζετε την καθημερινότητά σας.
Μετάφραση απο το healingeffect.gr
higherperspectives.com
Επιλέξτε μια πέτρα και δείτε τι αποκαλύπτει για εσάς!! Reviewed by Joannas spot on 11:19 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Healing Effect © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.